Om oss

Välkommen till ett riktigt hembageri!

När våra väckarklockor ringer är det fortfarande mörkt ute. Bagarna och kallskänkorna är först på plats och sätter igång med det som är vårt erbjudande till er. När butikspersonalen öppnar dörren klockan sex så står vårt nybakade sortiment färdigt. Vår respekt för hur råvarorna ska hanteras och vårt kunnande ska tillsammans bli ett bakverk som håller en hög och jämn kvalitet - Varje dag.

Bakat med traditionella recept

Café Sandhem är ett hembageri som grundades 1935. Farmor Emma hade ett bageri och café hemma i huset som hette Sandhem. Idag kallar vi det hembageri för att inte glömma var vi kommer ifrån. Vi hoppas också att det ska smaka ”som hemma”. Recepten har gått i arv och farmors receptbok är både ”tummad” och sliten. Oavsett om receptet är gammalt eller nytt så är det de noggrant utvalda råvarorna och det goda hantverket som blir det där goda bakverket som du letade efter.

Ett trevligt besök

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen. Ett trevligt bemötande. Rena och fräscha lokaler. En känsla av fikakultur där det är självklart att man tar en påtår om man hinner. Välkommen hem till oss!